Fan Noli, Faik Konica, Hile Mosi, Dervish Hima

Fan Noli, Faik Konica, Hile Mosi, Dervish Hima

1781
0
SHPËRNDAJE

KONGRESI I TRIESTES, 1913: Nje foto e panjohur: Ku te pranishem ishin figura te njohura historike: Fan Noli, Faik Konica, Hile Mosi, Dervish Hima dhe shume patriot tjere