Ekspozitë me libra të rrallë për Skënderbeun

Ekspozitë me libra të rrallë për Skënderbeun

321
0
SHPËRNDAJE

Biblioteka publike “Marin Barleti” dhe Universiteti i Shkodrës kanë hapur një ekspozitë me libra kushtuar Gjergj Kastriotit, Skënderbeut.

Janë më shumë se 120 tituj, 50 prej të cilëve i përkasin fondit të librave të rrallë, raporton Zëri i Amerikës.

Ekspozita është pjesë e veprimtarive kushtuar Vitit të Skënderbeut, shpallur nga qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës.