Stema Gjon Kastriotit e cila gjendet ne Gagliano te Italise, ylli permbi...

Stema Gjon Kastriotit e cila gjendet ne Gagliano te Italise, ylli permbi shqiponjen dykrenare

1187
0
SHPËRNDAJE

Ne nje steme te Gjonit (djalit te Skenderbeut), steme e cila gjendet ne Gagliano te Italise, ylli permbi shqiponjen dykrenare na paraqitet me tete (8) cepa,si dhe gjysmë hena na paraqitet me yllin tetë cepësh,me simbolin e hyneshes Afrodita,simboli i lashtë Ilir…

Lidhur Yllit te Familjes se Kastrioteve. Ne nje steme te Gjonit (djalit te Skenderbeut), steme e cila gjendet ne Gagliano te Italise, ylli permbi shqiponjen dykrenare na paraqitet me tete (8) cepa dhe jo me gjashte.

Image