Pse më dhemb vendi im?!

Nga MARIN MEMA Sigurisht nëse Shqipëria do të ishte një vend i shkretë apo i limituar në mundësi do të duhej të ngrinim supet e...

Blen tek “gabi” në Elbasan, gruaja s’u beson syve nga ajo që gjen në...

Ishte e fiksuar pas rrobave në tregun e vjetërsirave dhe shkonte pothuaj çdo ditë. Ky ves, në këto vite është shoqëruar edhe kosto financiare,...

GULIELM BLINISHTI ishte nga fisi Matjan (Матесеи / Matesei një ish-stratiot bizantin !

Shkruan: Shqipe HOXHA Gulielm Blinishti (in Albanian; Latin: Gulielmu/Viljem Bliništi;fl. 1279–1319) was an Albanian nobleman of the Blinishti family, first mentioned in 1279, during the...

Zbuloni sekretin e jetëgjatësisë! Do mbeteni gojëhapur nga ajo çka duhet të bëni për...

Doni të dini recetën e jetëgjatësisë sipas ekspertes Claudia Kawas, nga Universiteti i Kalifornisë, e cila ka kaluar më shumë se 15 vite duke...

Pse Serbisë i pranoheshin rrenët ? Pse shqiptarët nuk kemi gojë ?

Shkruan: Fahri XHARRA Më kujtohet shumë mirë, në vitet e fundit të Apart-heidit në shtetin e Afrikës Jugore ,të bardhët shkonin aq larg sa që...

Kombin Shqiptarë nuk ka kufijë që mundë ta ndajë ndërmjet veti

Shkruan: Hyzri Salihu Shqipëria Etnike nuk pranon Përcaktime të kufijve me fqinjët e saj në këtë formë siq po tentohet të ndollë Demarkacioni ndërmjet Kosovës...

Zëvendësministri i FSK-së tregon kur do të bëhet Kosova me ushtri

Zëvendësministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Burim Ramadani ka folur rreth sigurisë në vend dhe transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës në...

Duke thënë se jam shqiptar . kryeministri Zaev e tha të vërtetën e...

Shkruan: Fahri XHARRA ” Unë nuk di të flas në gjuhën shqipe pasi gjuhën shqipe nuk e kan gjuhë amë, por gjuhën e stër-stër-stër gjyshërve,...

Shteti që po braktiset nga të pasurit, largohen 13 000 milionerë

Problemet me drejtësinë, demokracinë dhe të drejtat e njeriut po detyrojnë milionerët të braktisin Turqinë për t’u vendosur në vende të tjera.  Sipas partisë...

Flasin policët që e kishin ruajtur Rugovën, tregojnë çfarë njeriu ka qenë

Në vitet e para të pasluftës liderë e figura të larta të shtetit ishin ruajtur nga pjesëtarë të sigurimit privat persona jo gjithmonë të...