Thursday, February 23, 2017

MOS I HUMBISNI

​DOKUMENT I RRALLË: KUR SHTETI GREKOBAVAREZ E NJIHTE ÇAMËRINË DHE EPIRIN...

(FLETORJA ZYRTARE E  VITIT 1835) Rreth nënndarjes së Konsullatës së Epirit dhe Shqipërisë, në nënkonsullata. VENDIM I OBORRIT MBRETËROR PËR PUNËT E JASHTME TË SHTETIT  Zbaton  Nënndarja e...

SPORT

VIDEO

LEAVE A REPLY