Kërko

gazmend freitag - search results

If you're not happy with the results, please do another search

NUSJA NGA MITROVICA E GAZMEND FREITAG EKSPOZOHET PËR HERË TË PARË NË AMBASADËN E...

DITËT E AMBASADAVE TË HAPURA / EKSPOZITË / 19. maj 2017 Me rastin e ditës se Dyerve të Hapura të Ambasadave, ekspozoi piktori i njohur...

PIKTORI GAZMEND FREITAG NJË REALIST

ASJE DUKA Gazmend Freitag, lindi për të hyrë në botën e pikturës si një uragan, ku natyra njerëzore gjeti pasqyrimin e vet më të çilter....

Erotizmi – Gazmend Freitag

Erotika nur varet vetëm nga morali seksual i individit, por edhe nga koha dhe kultura e mjedisit ku ai jeton. HONORÉ DE BALZAC Figura njerëzore,...

Përralla për Skënderbeun

Gazmend Freitag Gjergj Kastrioti Skënderbeu Përralla për heroin tonë të madh kombëtar, Skënderbeun, që patëm lexuar, si filloristë në shkollë. Në të është momenti ku Skënderbeu në...
- Advertisement -

TË FUNDIT