Tags Trojet shqiptare

Tag: trojet shqiptare

Kush jeni ju , që na ndatë ?

Në ato ditë të "bardha" për kombin , të cilat ishin vetëm ditë të errëta , na ndanë dhe na copëtuan . Na ndanë...

E vërteta shqiptare

  Kastriot , më vjen shumë keq që po t'a them këtë , por ti duhet t'a dish në të vërtet se çka i kanë...

Shqiptarët e Turqisë , minoritet i “mohuar” nga turqit

  500 vjet vetmi , 500 vjet masakër , 500 vjet pushtues i njëjtë dhe 500 vjet luftë për të mbrojtur gjuhën , traditën ,...